گردو های پوست شده و آماده چه مدت خاصیت خودشان رو نگه میدارند؟
حتما برای شما هم اتفاق افتاده است وقتی در یک قنادی یا فروشگاه خشکبار مشغول خرید هستید از خودتان بپرسید: گردو های پوست شده و آماده چه مدت خاصیت خودشان رو نگه میدارند؟
گردو از دسته مغزهای بسیار پر خاصیت است که حتما درباره آن شنیده و مطالعه کرده اید.تمامی مغزهای آجیل خصوصا گردو را بهتر است در پوسته سخت خود نگهداری کنید و تنها هنگام استفاده به اندازه نیاز آنها را بشکنید. شما میتوانید مغز گردوی شکسته را در دمای خنک حداکثر تا ۳ ماه با کیفیت نسبتا خوب نگهداری کنید ولی در صورتی که نگهداری آن در پوست سخت باشد، ۶ ماه دیگر را نیز به عدد بالا اضافه کنید.
حال تصور کنید به خاطر رژیم خاص غذایی خود حتما باید هفته ای چندین گرم گردو مصرف کنید و یا برای آشپزی مکرر از آن استفاده میکنید.آیا با زندگی ماشینی امروز که تمام وقت خود را صرف کارکردن، نگهداری از فرزندان، امور منزل و یا ترافیک میکنیم، منطقی است که هفته ای چند بار برای تهیه گردوی تازه به آجیل فروشی برویم و یا برای سختی شکستن پوست آنها هزینه اضافه تری بابت مغز خالص بپردازیم؟
حال اینجا این موضوع مطرح میشود:
باید گردو ها را با پوست بخریم تا هروقت که خواستیم بتوانیم آنها را بشکنیم و خاصیت و تازگیشان مانند روز اول حفظ شده باشد.
پس تا اینجا میدانیم که خرید گردو با پوست سخت بسیار مفید تر و کم خرج تر است.
حالا فرض کنید با هدف نگهداری گردوها به مدت طولانی و همچنین رفت و آمد کمتر، قرار است گردوها را در زمان مصرف و به اندازه بشکنیم و الان زمان استفاده از چند عدد گردو فرا رسیده است.
اگر خوش شانس باشید و در ساختمانی که زندگی میکنید طبقه اول باشید و یا همسایه طبقه پایین به هر دلیلی منزل نباشد (اگر هیچ کدام از اینها اتفاق نیفتد یا باید صبر کنید از منزل خارج شوند یا آماده شنیدن تذکر باشید)، میتوانید گردوی تازه ای را بشکنید و مصرف کنید؛ همه این مصائب تنها به خاطر سر و صداییست که شما میخواهید به واسطه آن، فقط چند گردو بشکنید.
حال یک پارچه پهن میکنید تا خورده پوستهای گردو روی فرش یا کف آشپزخانه نریزد و بعدا باعث ایجاد خراش کف پاها نشود. اگر قبلا اینکار را انجام داده باشید یک وسیله مانند هاون یا گوشت کوب دستی دارید، اگر نه، به دنبال وسیله مناسب برای شکستن پوست گردوها میگردید. اما این وسیله باید چه خصوصیاتی داشته باشد؟
یا سطح وسیله باید صاف باشد و شما نیرویی که به آن وارد میکنید آنقدر اندازه باشد که آسیبی به مغز گردو وارد نشود و بتوانید آنرا اصطلاحا درسته در بیاورید یا برجستگی داشته باشد تا با فرود آوردن دقیقا روی خط شکاف پوست آن را طوری بشکافید تا بازهم مغز با سلامت بیرون بیاید.
اما همه این دردسرها فقط برای چند گردو است و شما راحت تر هستید، یکبار این سختی را به جان بخرید و برای جلوگیری از تکرار این کارها به یکباره تمام گردوها را بشکنید و قید خواص گردوی تازه را بزنید.
تازه اگر خیلی با حوصله بوده و وقت کافی داشته باشید، ناچارید در گوگل طریقه شکستن گردو را جستجو کنید و از سایتهای مختلف به یک روش درست برسید و شروع کنید به شکستن گردوها؛
پس چاره چیست؟
همه اینها یک راه چاره خیلی ساده و ارزان دارد:
گردو شکن!
در دنیایی هستیم که زندگی ماشینی در قبال چیزهایی که از ما می گیرد راحتی و در دسترس بودن را به ارمغان آورده است. تک تک مشکلات هرچند کوچک با ابزار هایی که به مدد ذهن خلاق بشر ساخته شده به راحتی و پیش از آنکه به آن فکر کنیم حل شده اند.
گردو شکن یک وسیله راحت، در دسترس و ارزان است که وقتی در آشپزخانه شما باشد، دیگر با خیال راحت گردو را با پوست میخرید و هروقت اراده کردید میتوانید آن را تازه بخورید یا در فسنجان بریزید و در عرض فقط چند دقیقه هر تعداد که بخواهید میشکنید و نوش جان میکنید.
گردو شکن ها انواع مختلفی دارند که بسته به نوع و میزان استفاده از آنها خریداری میشوند.
برخی گردو شکنها برقی و صنعتی هستند که کمتر مصرف خانگی دارند؛ برخی دیگر نیز (که پرکاربردتر هستند) برای مصارف خانگی استفاده میشوند.
البته بسیاری از این ابزارها برای شکستن اکثر خشکبارها با پوست سخت مورد استفاده قرار میگیرند ولی چون شکستن گردو احتیاج به نیرو و دقت بیشتری دارد ابزار آن خاص تر است.
جالب است بدانید اگر وقت و حوصله زیاد داشته باشید با مشاهده ویدیوهای آموزشی در سایتهای مختلف حتی میتوانید خودتان البته با زحمت زیاد یک دستگاه خانگی بسازید..
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.